Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har, vilket i dagsläget innebär att vi får vara max femtio personer vid sammankomster. Instruktionerna är att vi vid femtio personer i kyrkan stänger kyrkporten. Möts du av en stängd kyrka är det tyvärr fullsatt. Vi vill därför uppmuntra till ett solidariskt gudstjänstfirande i sommar, genom att man kan försöka att fira gudstjänst varannan vecka istället för varje.

Vecka 26 – 34 kommer barnkyrkan att finnas med under jämna veckor.
Dessa söndagar är det ett utmärkt tillfälle för dig/er som har barn att komma. Udda veckors söndagar blir det ingen barnkyrka, och då kan det vara ett bra tillfälle att komma för dig/er som inte har barn.

Vi hoppas så klart på en mix av åldrar under våra gudstjänster och du bestämmer själv när du vill komma till kyrkan. Men om vi kan ha en inriktning åt detta hållet tror vi att alla ska kunna få plats varje söndag.

Bra att veta är att vi också livesänder söndagens gudstjänster via vår facebook-sida.

Vill man ändå få möjlighet till gemenskap och nattvardsfirande varje vecka kan vi varmt rekommendera morgonmässan på onsdagar klockan 09.00. Här brukar det inte vara någon trängsel, trots att vi bjuder på frukost efteråt. Kom och testa!

Och på torsdagar kl 18 firas en taizéinspirerad gudstjänst.
Denna gudstjänst är för dig som gillar meditativa sånger, enkla bibelord och det tysta samtalet med Gud.