Det var glädjande nog många som ville fira högmässa i söndags i S:t Matteus kyrka – 50 på första kl. 11.00 och 29 på andra gudstjänsten kl. 13.30!
Vi har även barnkyrka vid båda tillfällena. Vi erbjuder kyrkfika i form av ett paket som delas ut utanför kyrkan efter gudstjänstens slut. För det facila priset av 20 kronor får man en smarrig macka och en dricka att förtära i kyrkparken alternativt om man hellre vill ta den med sig hem!

Då kanske ni funderar på om man vill stanna i kyrkparken och det skulle regna? Ja, vi har såklart tänkt på detta också och i dagarna beställt ett stort partytält som vi hoppas kommer på plats denna vecka. Tältet kommer förhoppningsvis kunna användas vid många av våra verksamheter och göra dessa mer ”coronasäkra”.