S:T MATTEUS KYRKA

Barn- och ungdomskör

Småsångarna

för dig som är 5 – 6 år

På onsdagar kl. 16.00-16.30 börjar vi i Småsångarna varje träff i S:t Matteus församlingshem med en sång som vi redan kan. Det är fullt ös med rörelse och lek när vi lär oss nya sånger. Och vi avslutar med en favoritsång.

S:t Matteus barnkör

för dig som är 6-9 år

På onsdagar kl. 16.30-17.30 i S:t Matteus församlingshem sjunger vi i S:t Matteus barnkör sånger med mycket rörelse och upplever lyckan tillsammans av att sjunga i kör. Halva tiden sjunger vi och andra halvan gör vi något roligt med papper, målning, lera och mycket annat. Hösten avslutas alltid med ett klassiskt luciatåg och våren avslutas ofta med en liten musikal.

Det kostar ingenting att vara med i barnkörerna.
Körerna startar onsdag 9 september 2020.

Information och anmälan:
musikpedagog Sofia Hernqvist 040-27 91 85

Matteus Vocaler

för dig som är 10-14 år

På onsdagar kl 17.45-18.30 i S:t Matteus församlingshem sjunger vi i Matteus Vocaler sånger på olika språk och även enklare stämsång. Vi avslutar alltid hösten med ett stämningsfullt luciatåg och vårens avslutas ofta med en mindre musikal.

Det kostar ingenting att vara med i Matteus Vocaler.
Startar onsdag 9 september 2020.

Information och anmälan:
musikpedagog Sofia Hernqvist 040-27 91 85