S:t Mikaels kyrka

Telefon: 040–27 93 32. Telefontid måndag–fredag klockan 10.00–12.00 och klockan 13.00–15.00 (onsdag klockan 12.45–16.00).
Epost: [email protected]
Öppettider: Expeditionen är öppen måndag–fredag klockan 10.00-12.00.
Kyrkan är öppen för besök, ljuständning och bön måndag–fredag klockan 9.00–15.00.
Besöksadress: Orkestergatan 5 (infart Sminkörgatan), 215 85 Malmö
Postadress: Box 346, 201 23, Malmö

S:t Mikaels kyrka invigdes 1978 och ligger i bostadsområdet Lindeborg. I byggnaden finns kyrka, församlingslokaler och pastorsexpedition samlat under ett tak.
Byggnaden, som ligger vid Lindeborgstorget, är ett månghörnigt komplex i rött tegel. Arkitektoniskt smälter den väl in i den moderna höghusbebyggelsen och torget fortsätter in i kyrkan.
Kom gärna in och se vår moderna kyrka, sitt i kyrkbänken eller tänd ett ljus. Här hittar du mer information om S:t Mikaels kyrka

Samarbete med Church Aramesh
Church Aramesh är en luthersk församling från Iran som vi har samarbetat med under många år. Vårt samarbete består i integrationsarbete och samarbetet kring Moment 22 samt gemensamma gudstjänster.

MED ANLEDNING AV CORONAPANDEMIN

På grund av gällande restriktioner och för att minska smittorisken – visa hänsyn och hålla avstånd – gäller ett begränsat antal deltagare i gudstjänsten tills vidare: max 50 i S:t Mikaels kyrka och max 20 i Hyllie kyrka.
Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd