S:t Mikaels kyrka

S:t Mikaels kyrkis

Vad är S:t Mikaels kyrkis?

Det är en träffpunkt för alla.

Vad gör man på S:t Mikaels kyrkis?

Barn och vuxna kan komma och koppla av en stund och umgås med varandra.Varje gång har vi samling med andakt då alla sitter ner en stund tillsammans och sjunger och samtalar.

När är det öppet?

måndagar 17.00–19.00

20/1, 3/2 (se info om Gudstjänst med små och storaI webkalendern),2/3, 16/3, 30/3, 27/4 och 11/5.

Barn och vuxna kan koppla av en stund tillsammans. Sångstund vid ljuset. Vi serverar korv eller köttbullar för 10 kr samt kaffe för 5 kr. Barn äter gratis.
Ledare: Susanne, Liisa och Malin.

Kostar det något att komma till ”Kyrkis”?

Nej, det är helt kostnadsfritt och vi har ingen förhandsanmälan. Det är bara att dyka upp! Efter andakten serverar vi korv eller köttbullar för 10 kr per person och kaffe/te  för 5 kr. Barn äter gratis.

Vad finns på S:t Mikaels kyrkis?

Leksaker för alla åldrar – Möjlighet till blöjbyte – Tillgång till kök – En massa trevliga människor att umgås med

Var ligger S:t Mikaels kyrkis?

På Lindeborgstorget, mittemot skolan, i S:t Mikaels kyrkas barnlokaler.

Välkommen!

Assistent i församlingsverksamheten