S:t Mikaels kyrka

Musik och körer

Körer i S:t Mikaels kyrka

I Svenska kyrkan Malmö finns många körer med olika inriktningar och för olika åldrar. Att sjunga i kör är främjande för hälsan – sång sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret, dessutom är det roligt!

Kom gärna och testa några gånger! Kanske blir just du körbiten! Du behöver inga förkunskaper utan bara en lust att sjunga. Alla kan lära sig att sjunga i kör.
– Musik har en läkande effekt.
– Musik kan lyfta fram nya positiva sidor.
– Musik stimulerar både kropp och själ.
– Musik stärker gruppgemenskap.
– Musik pockar på ett kroppsligt svar.

Välkommen att sjunga i någon av våra körer!

Barnkörer

Babysång

För barn från två månader upp till ett år.
Torsdag kl. 9.15–9.45. Vecka 38–47. Ledare Malin Holk, se kontaktuppgifter nedan.

S:t Mikaels sångfåglar

Sång, lek och pyssel för barn från 6 till 9 år. För dig som gillar att sjunga.
Tisdag kl. 14–16.30. Terminsstart 8/9. Körledare: Arta Stepina, Ledare Liisa Dobo, Susanne Strandberg, se kontaktuppgifter nedan.

Vuxenkörer

Smil-kören – kören har för närvarande uppehåll

Här kan alla känna sig välkomna, framför allt ni med funktionsvariationer. Naturligtvis är alla välkomna; föräldrar, syskon, assistenter och kompisar. Medverkan sker på ett par gudstjänster och konserter.
Övning på tisdag kl. 18.30–20. Terminsstart 8 september. Körledare Torbjörn Karlsson, se kontaktuppgifter nedan.

S:t Mikaels kyrkokör

Blandad repertoar med allt från psalmer och klassisk musik till pop och gospel. Flerstämmigt, men kören passar också dig som inte sjungit i kör innan och vill prova hur det är. Onsdag kl. 18–20. Terminsstart 9 september. Körledare Arta Stepina, se kontaktuppgifter nedan.

S:t Mikaels sångglädje

En kör för dig som är dagledig. Vi sjunger och umgås med glädje och gemenskap och medverkar i gudstjänster m.m. Övning torsdag kl. 9.15–10.15 Terminsstart 10 september. Körledare Torbjörn Karlsson, se kontaktuppgifter nedan. All verksamhet är kostnadsfri.

Kontakt för mer information och frågor

Torbjörn Karlsson 040-27 93 02, 0709-726984 (sms)
Arta Stepina 040-27 93 40, 0708-785537 (sms)
Malin Holk 040-27 93 44