Vi i S:t Pauli kyrka finns för dig, nu i jul och också när julen är över. Vill du prata, är du välkommen att höra av dig till präst eller diakon.

Snart är det jul……..

Hejsan hoppsan fallerallera, när julen kommer ska varenda unge vara glad
Ulf Peder Olrog (Mössens julafton)

Julen kan vara jobbig ibland
Julen är en tid då många är glada och förväntansfulla. Så pass mycket att du kan uppleva en press från omvärlden att vara glad, fast du kanske egentligen inte alls känner så. Julen kan vara jobbig. Att känna så är inte konstigt, eftersom vi alla är olika som människor.

Vi har alla olika erfarenheter och upplevelser som gjort oss till dem vi är. Kanske har vi som barn upplevt jular då vi inte blev sedda. Kanske har vi förlorat den person som vi brukade fira jul med tidigare och saknaden känns extra tung vid jul. Kanske påminns vi om att våra relationer inte direkt påminner om julen i Bullerbyn.

Ibland spelar det ingen roll om du är omgiven av goda vänner eller om du är ensam. Du får fortfarande tycka att julen tar mer än den ger.
Du är alltid välkommen till våra arrangemang i kyrkan och i församlingshuset. Vi har många gudstjänster och konserter under jultiden.

Vi i S:t Pauli kyrka finns för dig!

Våra kontaktuppgifter, tider och datum finns här på vår hemsida.