Barn och familj

”Låt barnen komma till mig, Guds rike tillhör sådana som de”, sade Jesus. Barnen är det viktigaste vi har, och de är alltid välkomna till alla våra gudstjänster. Söker ni efter något som har anpassats specifikt för barnen finner ni våra olika aktiviteter och gudstjänster nedan.

barnhand som sträcker sig mot såpbubblor

Stjärntid – en plats och tid med och för  barn och föräldrar

Tisdagar i S:t Pauli kyrka

Himlaliv 14.00 är det småbarnsgudstjänsten Himlaliv med sång, musik, bibelberättelse och ljuständning.
Kyrkhäng Häng kvar i kyrkan efteråt, ta en kaffe, lek i barnhörnan…
Kvällsbön 17.30 en stunds eftertanke.

Det kostar ingenting att vara med.
Var med hela Stjärntiden i kyrkan eller kom och gå som du vill.
Den som vill får väldigt gärna räkna antalet stjärnor i Stjärnornas kyrka – ser man fler om man går upp i predikstolen?

Startar 1 september 2020

Mer info och kontakt Sara Svensson, barn- och familjepräst, 040-27 91 51

Vi ber alla som inte är fria från förkylningssymtom att stanna hemma. Det finns gott om handsprit i kyrkan och tillgång till toalett där man kan tvätta sina händer. S:t Pauli kyrka är en stor kyrka där vi kan hålla avstånden. Vid varje aktivitet/gudstjänst kan vi vara max 50 personer!

Lekande bebisar

Babycafé med rytmik 0-4 år – Inställt

Barn med vuxna är välkomna på gratis fika, sång, spel, dans, lek och rytmik i Paulisalen, S:t Pauli församlingshus med start – datum ej fastställt. Rytmikpassen är indelade i åldersgrupper:
0-18 månader kl.13:30-14:00.
0-18 månader kl.14:00-14:30.
0-4 år kl.15:00-15:30.
Det finns 15 platser i varje grupp, ingen föranmälan krävs.
Kom gärna i god tid och ta en fika, om du vill vara helt säker på att få en plats i önskad rytmikgrupp.
För mer information kontakta Annsofie Ingesson

Småbarnsgudstjänst med rytmik är i S:t Pauli kyrka första onsdagen i månaden med start  – datum ej fastställt.
En enkel gudstjänst med mycket sång, lek och gratis fika.

Småbarnsgudstjänst med rytmik

En kort och enkel gudstjänst som riktar sig till barn 0-4 år och deras vuxna. Vi sjunger enkla sånger och psalmer. Vi fikar i kyrkan efteråt.
S:t Pauli kyrka, första onsdagen i månaden kl.13:30-14:00 med start – datum ej fastställt.

Flickor

Musiklek (5-8 år) – Inställt

Sång, dans och rytmik. Gruppen medverkar ibland i gudstjänster. Tisdagar kl.17:00-17:45 med start – datum ej fastställt.
Föranmälan till barnledare Annsofie Ingesson

Sång- och musikgruppen (9-12 år) – Inställt

För dig som gillar sång, dans och rytm. Gruppen medverkar ibland i gudstjänster. Måndagar kl.17:30-18:15 med start – datum ej fastställt.
Föranmälan till Annsofie Ingesson

Experimentverkstad (7-10 år)

För dig som är nyfiken, uppfinningsrik och tycker om att utforska och förstå hur saker och ting fungerar.
Måndagar kl. 16.30-17.30
Start: 14 september 2020
Plats: Utomhus i trädgården vid S:t Pauli församlingshus (i tält vid dåligt väder)
Kostnad: Ingen kostnad.