Barn och familj

”Låt barnen komma till mig, Guds rike tillhör sådana som de”, sade Jesus. Barnen är det viktigaste vi har, och de är alltid välkomna till alla våra gudstjänster. Söker ni efter något som har anpassats specifikt för barnen finner ni våra olika aktiviteter och gudstjänster nedan.

Lekande bebisar

Babycafé med rytmik

Barn i åldern 0-6 år och deras vuxna är välkomna på fika, sång, spel, dans och lek i Paulisalen, S:t Pauli församlingshus med start tisdagen den 3/9. Gratis fika!

Småbarnsgudstjänsten är i S:t Pauli kyrka första onsdagen i månaden med start den 4/9. En enkel gudstjänst med mycket sång, lek och fika. (OBS! Inget Babycafé med rytmik dessa onsdagar.)

Rytmikgrupper tisdagar och onsdagar

Ingen anmälan krävs.

0-6 månader kl.13:30.
9-18 månader kl.14:00.
1,5-3 år kl.15:00.

För mer information kontakta: rytmikpedagog Elin Nordström eller barnledare Annsofie Ingesson

Småbarnsgudstjänst

En kort och enkel gudstjänst som riktar sig till barn 0-6 år och deras vuxna. Vi sjunger enkla sånger och psalmer. Vi fikar i kyrkan efteråt.
S:t Pauli kyrka, första onsdagen i månaden kl.13:30-14:00 med start 4/9.

För mer information kontakta gärna präst Per Reinholdson

Flickor

Musiklekgruppen (4-6 år)

Sång, dans, saga och andakt. Kören medverkar ibland i gudstjänster. Tisdagar kl.17.00-17.45 med start tisdagen den 3/9.
Föranmälan till barnledare Annsofie Ingesson

Sång- och dansgruppen (7-10 år)

Sång, dans och andakt. Kören medverkar ibland i gudstjänster. Måndagar kl.17.30-18.15 med start måndagen den 2/9.
Föranmälan till barnledare Annsofie Ingesson

Experimentverkstad (7-10 år)

För dig som är nyfiken, uppfinningsrik och tycker om att utforska och förstå hur saker och ting fungerar. Gruppen medverkar i några gudstjänster under terminen. Måndagar kl.16:30-17:30 med start måndagen den 2/9 i S:t Pauli församlingshus.
Föranmälan till barn- o ungdomsledare Cilene Nyman

Pyssel