Gudstjänst / Högmässa

Gudstjänst och Mässor under året

Mässa

Söndagar kl 11:00. Avvikelser kan förekomma, se annonsering och kalendern här bredvid!

Veckogudstjänster

Fredsmässa
Tisdagar kl.19:00. En lugn meditativ mässa med taizésånger och musik, se kalendern!
OBS! Ingen Fredsmässa den 29/10.

Morgonmässa
Onsdagar kl. 08.30.
Efter Morgonmässan går vi till S:t Pauli församlingshus och äter frukost tillsammans under samtal.

Småbarnsgudstjänst
Första onsdagen i månaden kl.13.30-14:00 i S:t Pauli kyrka med start den 4/9. En kort och enkel gudstjänst som riktar sig till barn 0-6 år och deras vuxna. Vi sjunger enkla sånger och psalmer. Vi fikar i kyrkan efteråt. Se kalendern här bredvid!

Middagsbön
Andakt som hålls under terminstid varje helgfri torsdag med start 12/9 kl. 13:00 i S:t Pauli församlingshus. Se kalendern här bredvid!

Gudstjänstvärdar

Har du en längtan och en nyfikenhet att vara med i våra gudstjänstgrupper är du välkommen att ta kontakt med präst Helena Myrstener 040-27 94 92 eller expeditionen 040-27 91 00!

Vi vill bli flera!

Kyrkan bygger vi tillsammans och vi behöver hjälpas åt i denna uppgift. Volontärer, anställda och förtroendevalda tillsammans bygger vi kyrkan. Vi bärs av övertygelsen att fler kan göra mer och göra det bättre. Aposteln Paulus jämför en församling med människans kropp, en kropp som har många olika delar. Alla delar i en kropp har en funktion och alla delar behövs för att kroppen ska må bra. Att vi har olika gåvor och olika uppgifter och alla är lika nödvändiga.

Om du vill vara en av dem som hjälps åt, så vill vi tala om att du är efterlängtad! Berätta vad du skulle vilja göra, vad du tycker är roligt eller vad du drömmer om. Välkommen att höra av dig till Sofia Tunebro 040-27 94 31 eller vår expedition 040-27 91 00.

Kalender gudstjänster