Konserter

Torsdag 21/3 kl.19:00 ”The Lord of the Rings”
Bo Hanssons kultförklarade ”soundtrack” från 1970 till J R R Tolkiens mästerverk.
Dessutom låter vi den djupt religiöse Tolkiens texter och mytologi speglas i kristen teologi genom textläsningar och samtal. Präst och samtalsledare: Johanna Demander från Lundby församling i Göteborg.
Per Myrstener (stora orgeln), Bo-Göran Sahlin (elgitarr), Patrik Albin (elbas) och Thomas Grün (trummor).

Tisdag 26/3 kl.17:30 ”Också en del av Kristi kropp”
Konsert i samband med Svenska kyrkans budkavle om försoning med romer och resande.
Buzor Nenic (accordeon), Claus Mathiesen (klarinett), Junior Nenic (violin), Nenad Nikolin (sång och gitarr), Carita Akka Vainikka (sång).
Romsk barnkör under ledning av Irén Horvatne, Pauli Lovsångskör och Västra Skrävlinge kyrkokör.

Torsdag 4/4 kl.18:30 ”A tribute to Benny Andersson”
Musik från bl.a. ABBA, Mamma Mia och Benny Anderssons Orkester (BAO).
Konsert med violinister, accordeonister, tvärflöjtister, gitarrister & basister från Malmö- & Burlövs Kulturskola.

Lördag 13/4 kl.16:00 ”Sångkonsert”
Elin Nordström och Julia Sassersson avslutar fem års studier på Musikskolan genom att framföra sin musikaliska resa genom den klassiska sångrepertoaren.
Ackompanjemang: Gunilla Ibérer.

Fredag 19/4 kl.17:00 ”Jesu Kristi sju ord på korset”
Långfredagsgudstjänst med ”Vår frälsares Jesu Kristi sju ord på korset”
Passionsoratorium av Heinrich Schütz (1585-1672).
Medverkande: Ann-Christin Wesser Ingels (sopran), Elenor Wiman (alt), Adam Riis och Johan Palmqvist (tenorer), Danny Purtell (bas), S:t Pauli vokalensemble, instrumentalensemble, Sofia Tunebro (präst) och Per Myrstener (musiker).

Söndag 28/4 kl.15:00 ”Debussys Ariettes oubliées” med andra romanser och operaarior.
Verk av Debussy, Saariaho, Mozart, Bach, Schumann, Nyström m.fl.
Kristine Nowlain (sopran) och Jacob Lidåkra (piano).

Lördag 4/5 kl.17:00 ”Vårkonsert med Malmö Indiekör”

Lördag 11/5 kl.15:00 ”Vårkonsert”
Kören Tonmix under ledning av Elisabet Landrup.

Onsdag 15/5 kl.19:00 ”Konsert”
Klassisk musik med Latinskolans musikelever.

Lördag 25/5 kl.18:00 ”Gospelkonsert”
S:t Pauli gospelkör tillsammans med gospellinjen vid Glimåkra folkhögskola.

Fri entré, om inget annat anges.

VÄLKOMMEN!