Konserter

Söndag 10/2 kl.16:00 ”Kattis på svenska”
Nyskrivna låtar på svenska i genrerna folk, jazz, pop och ballad.
Två tonsatta psaltarpsalmer.
Katarina Ridderstedt (tonsättare, sång och piano), Emelie Alm (tonsättare, gitarr och sång), Cristina Säfsten (flöjt och sång), Stefan Blomdahl (trummor) och Ulf K Ridderstedt (piano och sång).

Lördag 2/3 kl.19:00 ”Manifestationskonsert Mozarts requiem”
En konsert organiserad för att visa vårt stöd för Sveriges kulturskolor!
Kom och visa ditt stöd för kulturskolan!
Kristine Nowlain (sopran), Emma Sventelius (alt), Conny Thimander (tenor), Nils Gustén (bas), Cecilia Martin-Löf (dirigent) och musiker från runt om i Skåne (kör och orkester).

Torsdag 21/3 kl.19:00 ”The Lord of the Rings”
Bo Hanssons kultförklarade ”soundtrack” från 1970 till J R R Tolkiens mästerverk.
Dessutom låter vi den djupt religiöse Tolkiens texter och mytologi speglas i kristen teologi genom textläsningar och samtal. Präst och samtalsledare: Johanna Demander från Lundby församling i Göteborg.
Per Myrstener (orgel), Bo-Göran Sahlin (gitarr), Patrik Albin (bas) och Thomas Grün (trummor).

Tisdag 26/3 kl.17:30 ”Också en del av Kristi kropp”
Konsert i samband med Svenska kyrkans budkavle om försoning med romer och resande.
Buzor Nenic (accordeon), Claus Mathiesen (klarinett), Junior Nenic (violin), Nenad Nikolin (sång och gitarr), Carita Akka Vainikka (sång).
Romsk barnkör under ledning av Irén Horvatne, Pauli Lovsångskör och Västra Skrävlinge kyrkokör.

Torsdag 4/4 kl.18:30 ”Malmö Kulturskola”
Konsert med elever från Malmö Kulturskola.

Lördag 13/4 kl.16:00 ”Sångkonsert”
Elin Nordström och Julia Sassersson avslutar fem års studier på Musikskolan genom att framföra sin musikaliska resa genom den klassiska sångrepertoaren.
Ackompanjemang: Gunilla Ibérer.

Fredag 19/4 kl.17:00 ”Jesu Kristi sju ord på korset”
Långfredagsgudstjänst med Heinrich Schütz´ ”Jesu Kristi sju ord på korset”.
S:t Pauli vokalensemble samt solister och instrumentalensemble.

Lördag 11/5 kl.15:00 ”Vårkonsert”
Kören Tonmix under ledning av Elisabet Landrup.

Lördag 25/5 kl.18:00 ”Gospelkonsert”
S:t Pauli gospelkör tillsammans med gospellinjen vid Glimåkra folkhögskola.

Fri entré, om inget annat anges.

VÄLKOMMEN!