Konserter och Kultur – Inställda tills vidare

Söndag 5 april kl.14:00 Vernissage med samtal kring konstens kraft ”Har någon sett henne?” – Inställt
Måleri av bildkonstnären Sofie Arfwidson von Röök. Medverkande i samtalet är Lena Sjöstrand (präst i Lunds domkyrka), Lena Frisk och moderator är författaren Ester Roxberg.
Sofie Arfwidson von Röök är utbildad i Lund, Stockholm, Berlin, Düsseldorf och Haag. Hennes konst rör sig fritt mellan surrealism, expressionism, populärkultur och komik. Ögat fröjdas och oroas av hennes konst. Det är svulstigt och elegant, drömskt och samtida, men framförallt egensinnigt.
Konstutställning i S:t Pauli kyrka 5/4-20/4.
Tisdag 7 april kl.13:30 Visning av ”Har någon sett henne?” för små och stora. – Inställt Under visningen undrar vi hur staden luktar och låter, om människorna är glada eller ledsna. Vi frågar oss om husen är som skyddande kojor eller om det överhuvudtaget bor någon i husen. Och hur är det med djuren, är de både människa och djur eller vad?
Skärtorsdag 9 april kl.17:30 Visning av ”Har någon sett henne?”. – Inställt Kvällen inleds med bibelläsning på kyrkans trapp, följt av visning, skärtorsdagsmässa och avklädning av altaret.

Lördag 18 april kl.17:00 ”Konsert med damkören IRIS” – Inställt
Damkören IRIS från Simrishamn under ledning av Nadja Eriksson.

Torsdag 14 maj kl.18:00 ”Konsert med studenter från Malmö Latin” – Inställt

Lördag 16 maj kl.11:00-13:00 Vernissage ”En hyllning till livet!” – Inställt
Bilder av Bi Svanberg och en hemlig gäst, samtal och musik i Paulisalen, S:t Pauli församlingshus.

Lördag 16 maj kl.15:00 ”Vårkonsert” – Inställt
Kören Tonmix och instrumentalister under ledning av Elisabet Landrup.

Söndag 24 maj kl.17:00 ”Den svenska sångskatten från A till B” – Inställt
Konsert med kören Gaudeamus under ledning av Per Myrstener.
Musik av Avicii, Bellman och Benny Andersson.

Fri entré, om inget annat anges.

VÄLKOMMEN!

Inga kalenderhändelser hittades.