Mötesplatser

Genom att se och bekräfta varandra helas vi.  Det behöver inte vara mer komplicerat än att mötas i vardagen över en kopp kaffe i en öppen och förlåtande miljö. I S:t Pauli finns många möjligheter att mötas. Välkommen in i gemenskapen.

Måndagsfrukost har blivit Onsdagsfrukost

Måndagsfrukost har ändrats till Onsdagsfrukost kl.09:00-10:00, så välkommen på Morgonmässa kl.08:30 i S:t Pauli kyrka, därefter går vi till församlingshuset och äter en god frukost under trevligt samtal tillsammans.
Start: 29/8. OBS! Ej 5/9.

Ring expeditionen 040-27 91 00

Kreativ verkstad

Varje måndag kl.18-20:30 med start fr.o.m. 3/9 t.o.m. 17/12
Upptäck, utforska och utveckla din kreativitet. Tillgång till material och handledning finns, eller ta med egna projekt.
Enkel förtäring till självkostnadspris kl.18-18.30.
Alla är VÄLKOMNA!

Kontakta Cilene Nyman, o40-27 91 07 / cilene.nyman@svenskakyrkan.se

Möten med soppa

Torsdag, ojämn vecka kl. 13-15 med start fr.o.m. 13/9 t.o.m. 6/12, (ej 25/10).
Vi börjar med middagsbön i S:t Pauli församlingshus, därefter äter vi soppa tillsammans. Pris 20 kr.

Kontakta Alexander Kepp, 040-27 90 96 / alexander.kepp@svenskakyrkan.se

Stickcafé

Varannan torsdag, jämn vecka kl. 13-15 med start fr.o.m. 20/9 t.o.m. 29/11. Avslutning med ”Möten med soppa” torsdagen den 6/12.
Välkomna till Stickcafé i församlingshuset. Vi inleder med en middagsbön i församlingshuset och det finns möjlighet till kaffe/te och smörgås för en kostnad av 20 kr.
Sticka till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete eller ta med ett eget sticke.

Kontakta Cilene Nyman, 040-27 91 07 / cilene.nyman@svenskakyrkan.se

Snickargrupp

För alla  som gillar att snickra har vi en grupp som håller till i S:t Pauli kyrkas källare.
Måndagar udda veckor fr.o.m. 27/8 t.o.m. 17/12 kl.13:00-17:00.
Nyfiken på att veta mer?

Filmklubben Vita hästen

Måndag kl. 18-21 i Paulisalen, insläpp från kl.17:30, S:t Pauli församlingshus.

• 3/9 ”Ted” I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.
  • 1/10 ”Darkest Hour” När Hitlers trupper drar fram genom Europa och ställer in siktet på Storbritannien, väljs Winston Churchill till ny premiärminister. Trots att hans parti ifrågasätter allt han gör och kung George VI är skeptiskt inställd till den nya politiska ledaren, måste Churchill leda nationen och skydda den från det farligaste hotet någonsin.
  • 5/11 ”Mary and Max” Mary Dinkle, en ganska ensam liten åttaårig flicka som bor i utkanten av Melbourne, Australien börjar brevväxla med Max Horovitz, 44, en kraftigt överviktig judisk man med Asperger som bor mitt i vimlet och kaoset i New York. Deras gemensamma livssaga spänner över tjugo år och två världsdelar och överlever väldigt mycket mer än livets allmänna berg- och dalbana.
  • 3/12 ”I-Tonya” Historien om den missförstådda 90-talssuperskurken och konståkningsvärldsstjärnan Tonya Hardings tragiska, men samtidigt hysteriskt roliga uppgång och fall. Tonya blev ständigt nerslagen och golvad av sin familj, av konståkningsetablissemanget och av ordningsmakten, men hon vägrade att ligga kvar och hålla sig på mattan och var hela tiden fast besluten att visa alla att hon var bäst.

Fri entré, VÄLKOMMEN!

Trädgårdsgrupp för alla

Så, plantera, rensa ogräs, skörda. Var med och utveckla vår fantastiska trädgård.

VÄLKOMMEN!