Mötesplatser

Genom att se och bekräfta varandra helas vi.  Det behöver inte vara mer komplicerat än att mötas i vardagen över en kopp kaffe i en öppen och förlåtande miljö. I S:t Pauli finns många möjligheter att mötas. Välkommen in i gemenskapen.

Onsdagsfrukost

Onsdagsfrukost kl.09:00-10:00. Välkommen på Morgonmässa kl.08:30 i S:t Pauli kyrka, därefter går vi till församlingshuset och avnjuter en gemensam frukost under samtal tillsammans.
Ring expeditionen 040-27 91 00

Kreativ verkstad

Varje måndag kl.18:00-20:30 med start 2/9.
Upptäck, utforska och utveckla din kreativitet. Tillgång till material och handledning finns, eller ta med egna projekt.
Enkel förtäring till självkostnadspris kl.18:00-18:30.
Alla är VÄLKOMNA!

Kontakta Cilene Nyman, o40-27 91 07 / [email protected]

Möten med soppa

Varannan torsdag, ojämn vecka kl. 13:00-15:00 med start 12/9.
Vi börjar med middagsbön i S:t Pauli församlingshus, därefter äter vi soppa tillsammans. Pris 20 kr.

Kontakta Alexander Kepp, 040-27 90 96 / [email protected]

Stickcafé

Varannan torsdag, jämn vecka kl. 13:00-15:00 med start 19/9.
Välkomna till Stickcafé i församlingshuset. Vi inleder med en middagsbön i församlingshuset och det finns möjlighet till kaffe/te och smörgås för en kostnad av 20 kr.
Sticka till förmån för Act Svenska kyrkan (internationellt arbete) eller ta med ett eget sticke.

Kontakta Cilene Nyman, 040-27 91 07 / [email protected]

Snickarverkstad för vuxna

För alla  som gillar att snickra har vi en grupp som håller till i S:t Pauli kyrkas källare.
Måndagar, jämna veckor med start 2/9 kl.13:00-17:00.
Nyfiken på att veta mer?

Filmklubben Vita hästen

Måndag kl. 18:00-21:00, insläpp från kl.17:30, Paulisalen i S:t Pauli församlingshus.

• 2/9 ”Bohemian Rhapsody” Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.
  • 7/10 ”Eld och lågor” Året är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl, levande musik och lättklädda damer. De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras natten då de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria. I skuggan av ett rasande världskrig, trappas konflikten mellan familjerna upp i samma takt som kärleken mellan John och Ninni blomstrar allt kraftfullare.
  • 4/11 ”Madame” Anne och Bob är ett förmöget och inflytelserikt amerikanskt par, som för att ge krydda till äktenskapet, flyttar in i en herrgård i det romantiska Paris. Då Anne förbereder en överdådig middag för sofistikerade internationella vänner, upptäcker hon att de blir 13 personer till bords. För att få ett jämnt antal gäster insisterar Anne, i ren panik, att hennes lojala hushållerska Maria ska klä ut sig till en mystisk spansk överklassdam. Men efter lite för mycket vin och en uppsluppen pratstund charmerar hon en snobbig brittisk konsthandlare. Deras spirande romans får Anne att jaga sin hushållerska runt Paris och planerar i hemlighet att göra slut på denna oväntade kärleksaffär.
  • 2/12 ”Britt-Marie var här” Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika inombords. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Hon hamnar i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget. Britt-Marie tar över som tränare för byns ungdomslag, trots att hon avskyr fotboll. Men snart väcks hennes drömmar och med dem en undangömd framtidstro. Kanske finns det en andra chans i livet, kanske är det aldrig för sent att börja leva.

Det bjuds på popcorn och det blir samtal efter filmen.
Fri entré, VÄLKOMMEN!

Trädgårdsgrupp för alla

Så, plantera, rensa ogräs, skörda. Var med och utveckla vår fantastiska trädgård.

VÄLKOMMEN!

Kalender Mötesplatser