Mötesplatser

Genom att se och bekräfta varandra helas vi.  Det behöver inte vara mer komplicerat än att mötas i vardagen över en kopp kaffe i en öppen och förlåtande miljö. I S:t Pauli finns många möjligheter att mötas. Välkommen in i gemenskapen.

Onsdagsfrukost

Onsdagsfrukost, helgfria onsdagar kl.09:00-10:00. Välkommen på Morgonmässa kl.08:30 i S:t Pauli kyrka, därefter går vi till församlingshuset och avnjuter en gemensam frukost under samtal tillsammans.

Ring expeditionen 040-27 91 00

Kreativ verkstad

Varje måndag kl.18:00-20:30 med start 13/1 2020.
Upptäck, utforska och utveckla din kreativitet. Tillgång till material och handledning finns, eller ta med egna projekt.
Enkel förtäring till självkostnadspris kl.18:00-18:30.
Alla är VÄLKOMNA!

Kontakta Cilene Nyman, o40-27 91 07 / [email protected]

Torsdagssamtal

Varannan torsdag, ojämn vecka kl. 13:30-15:00 med start 30/1 2020.
Inled gärna eftermiddagen med musikmeditation i kyrkan kl.12:10-12:30 med efterföljande lunch i församlingshuset kl.12:30-13:30. Lunch till självkostnadspris.

Kontakta Alexander Kepp, 040-27 90 96 / [email protected]

Stickcafé

Varannan torsdag, jämn vecka kl. 13:30-15:00 med start 23/1 2020.
Sticka till förmån för Act Svenska kyrkan (internationellt arbete) eller ta med ett eget sticke.

Kontakta Cilene Nyman, 040-27 91 07 / [email protected]

Lunch i gemenskap

Varje torsdag kl. 12:30-13:30 med start 23/1 2020 i S:t Pauli församlingshus.
Lunch till självkostnadspris.
Inled gärna eftermiddagen med musikmeditation i kyrkan kl.12:10-12:30.

Snickarverkstad för vuxna

För alla  som gillar att snickra har vi en grupp som håller till i S:t Pauli kyrkas källare.
Måndagar med start 13/1 2020 kl.13:00-17:00.
Nyfiken på att veta mer?

Information och anmälan:

Filmklubben Vita hästen

Måndag kl. 18:00-21:00, insläpp från kl.17:30, Paulisalen i S:t Pauli församlingshus.

• 20/1 ”Girl” GIRL bygger på en sann historia om 15-åriga Lara (Victor Polter) som är helt besatt av att bli professionell ballerina. Hon har sin pappas stöd och vågar därför börja på en ny skola, vilket innebär ännu hårdare arbete för att förverkliga sin dröm. Laras frustration och otålighet blir tydligt när hon märker att hennes kropp inte kan hänga med i de strikta disciplinerna av träningen eftersom hon föddes som pojke.
  • 10/2 ”Rocketman” Hans musik inspirerar och hans liv överraskar,”* Rocketman är en spektakulär, musikalisk hyllning till Elton Johns mest älskade låtar och skildrar hur en blyg pojke som växer upp i utkanten av London blir en av de största rockikonerna i historien. Följ med på en otrolig resa med en stjärnspäckad rollbesättning, fylld med unika musikframträdanden som ”inte liknar något du tidigare sett.”*
  • 9/3 ”Van Gogh” I trakterna kring Arles skapar Vincent Van Gogh tavlor med djärva penseldrag och den sydfranska landsbygdens glödande färger. Enstöringen Vincent känner bara samhörighet med konstnärsvänner som Gauguin (Oscar Isaac) samt sin älskade äldre bror Theo (Rupert Friend). De flesta tycker att hans konst är osund, och efter att han lämnat sitt avskurna öra till en kvinnlig bekant betraktar byborna honom som galen. Vincent hamnar på institution, där en präst (Mads Mikkelsen) hjälper honom till någon sorts insikt om varför han är missförstådd – kanske målar han för människor som inte är födda än?
  • 30/3 ”438 dagar” Journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson sätter allt på spel när de korsar gränsen mellan Somalia och Etiopien. De vill undersöka hur jakten på olja drabbar befolkningen och med egna ögon ta reda på sanningen. Fem dygn senare ligger de skjutna i öknen och en annan historia tar sin början.
  • 4/5 ”Woman at War” Halla, a woman in her forties, declares war on the local aluminum industry to prevent it from disfiguring her country. She risks all she has to protect the highlands of Iceland-but the situation could change with the unexpected arrival of a small orphan in her life.

Det bjuds på popcorn och det blir samtal efter filmen.
Fri entré, VÄLKOMMEN!

Trädgårdsgrupp för alla

Så, plantera, rensa ogräs, skörda. Var med och utveckla vår fantastiska trädgård.

VÄLKOMMEN!

Kalender Mötesplatser