Ungdom & Konfirmand

Ung i S:t Pauli

Bananas………!!

För dig i åldern 15-20 år.

Tisdagar kl.19:00-21:00 med start 11/9.

Bananas är namnet på vår ungdomsgrupp här i Pauli, men även lite beskrivande av oss i gruppen. Vi är ett glatt gäng som träffas för att samtala, fira och medverka i mässa, ägna oss åt olika projekt och aktiviteter. Oftast är våra träffar i församlingshuset, men ett par gånger var termin ger vi oss ut på olika äventyr. Det kan vara allt från skridsko, bio, studiebesök till heldag på utmaningarnas hus med efterföljande restaurangbesök. Även lägervistelse finns på agendan. Både det som vi i församlingen ordnar, men även de läger som vi får möjlighet att åka på genom vårt medlemskap i SKUL (Svenska kyrkans Unga i Lunds stift). Genom SKUL har vi även möjlighet att delta på olika evenemang i stiftet, vilket är utmärkta tillfällen att träffa andra grupper samt få nya erfarenheter och upplevelser.

För information kontakta Cilene Nyman 040-27 91 07!

Vill du bli konfirmand i S:t Pauli?

Här jobbar vi mycket tillsammans med kreativa uttryck såsom ord, musik, bild, form med mera. En vandring där det goda samtalet och relationsbyggande står i centrum.

Dag och tid: Tisdagar kl. 17.30-19.30
Start: 11 september 2018
Läger: Två läger, ett på hösten 2018 samt ett på våren 2019
Konfirmation: Maj 2019
Mer information: cilene.nyman@svenskakyrkan.se, tel. 040-27 91 07
Anmälan: Till anmälningsportalen

Konfirmandledare i S:t Pauli kyrka
Du som har konfirmerat dig är välkommen att bli konfirmandledare!
Under hösten ses vi på ledarträffar för att lära oss mer om ledarskap.

Detta händer på ledarsamlingarna:
-Du får möjlighet att lära dig mer om ledarskap.
-Vi hittar på roliga saker tillsammans.
-Vi undersöker mer om den kristna tron.

Ledarträffarna är 16 oktober och 6 november kl.19:00-21:00
Vi avslutar ledarutbildningen med en resa till Köpenhamn lördagen den 15 december.
Under våren är du med på konfirmandträffar. Du väljer när du kan vara med. Du får också möjlighet att följa med på konfirmandläger. Vi hittar också på egna saker i ledargruppen.
När du deltagit i utbildningar och på konfirmandträffar får du ett fint intyg och referenser som du kan använda när du söker jobb till exempel.
Det kostar ingenting att vara med på träffarna.

Är du intresserad av att bli ledare eller har du några frågor?
Kontakta sara.m.m.svensson@svenskakyrkan.se, 040-27 91 43 eller cilene.nyman@svenskakyrkan.se, 040-27 91 07!

Pedagog
Cilene Nyman