Ibland kommer man ingenstans med sig själv. Då kan det hjälpa med någon som lyssnar eller att man själv lyssnar på hur någon annan har det. Att man delar erfarenheter. I höst startar tre nya samtalsgrupper i S:t Petri. Grupperna ger på olika sätt utrymme för möten, gemenskap och kreativitet.

VÄGEN TILL FÖRSONING OCH FÖRLÅTELSE
Vill du ge dig ett mer levande liv? Har du en längtan efter att försonas med dig själv? Under hösten låter vi den inre kompassen i våra liv få en ny riktning genom samtal och kreativitet.

Gruppen träffas i S:t Petri församlingshus på Själbodgatan 4b, fjärde våningen, varannan onsdag kl 16.30 – 18.30 med start den 5 september. Ledare: Jessica Menzinsky, präst, och Eva Blomdell, diakon.

Anmälan och mer information: Diakon Eva Blomdell, tel: 040-27 90 39, e-post: eva.blomdell@svenskakyrkan.se

UPPTÄCKTSRESAN
Välkommen till en kreativgrupp där bilden, rörelsen och samtalet får leda oss kravlöst vidare i vår relation till tro och liv. Fem kostnadsfria träffar under hösten. Gruppen leds av deltagarna själva och inga förkunskaper behövs förutom nyfikenhet och ett öppet sinne.

Gruppen träffas i S:t Petri församlingshus på Själbodgatan 4b 4 vån, varannan onsdag kl 16.30 – 19.30. Startdatum ges av deltagare Yannik Fornling. Information: Yannik Fornling 0738-228561

Anmälan: Jessica Menzinsky, präst, tel: 0721-909039 E-post: jessica.menzinsky@svenskakyrkan.se

ATT LEVA MED SMÄRTA
Många människor lever med värk och smärta som tar sig olika uttryck i livet. Nu startar vi en självhjälpsgrupp som träffas en gång i månaden med början den 15 september. Gruppen träffas i församlingshuset på Själbodgatan 4b, våning 4.

Anmälan: Diakon Eva Blomdell, tel: 040-27 90 39, e-post: eva.blomdell@svenskakyrkan.se