Snart är det dags för S:t Petris populära mötesplats Guldkanten igen. Första träffen i höst är måndag den 24 september.

Varannan måndag kl 12.30 serveras en lunchtallrik och en kopp kaffe tillsammans med ett inspirerande föredrag/musik i S:t Petri församlingssal på Själbodgatan 4a. Pris 40 kr (om inget annat anges). Vid varje tillfälle är det begränsat antal platser för lunchen. (Insläpp från kl 12.00). Ingen anmälan behövs förutom på de program där det är angivet. Biljetter till dessa tillfällen köps endast på Guldkanten eller på diakonimottagningen på Själbodgatan 4b, måndag och fredag kl 11-12. OBS! Det går inte att anmäla sig via telefon eller e-post.

HÖSTENS PROGRAM
Schlagers ifrån 50- och 60-talet med Far&Son
På 50-talet såg rockmusiken dagens ljus. På 60-talet erövrade brittiska popvärlden. I Amerika skrevs såväl oskyldiga slagdängor som engagerade protestsånger. Svenska band turnerade landet runt … och så skulle 34:an i himlen in. Det blir en eftermiddag med rock, pop och schlagers ifrån dessa år.

Du är mitt begär
En Edith Piaf-konsert med tv-kända Anna-Lena Brundin, som tillsammans med musikerna Agnes Berg och Karin Turesson, tolkar dessa franska pärlor i egen översättning, med inslag av humor.

Joakim Bengtsson ifrån Antikrundan
Nu får ni äntligen träffa antikexperten Joakim Bengtsson ifrån Antikrundan. Alla besökare får ta med sig vars en sak för värdering, och han kommer att prata utifrån vad ni tar med er.

Skördelunch
Nytt för i år är att vi kommer att ha en Skördelunch med höstens alla godsaker på lunchbordet. Förköp av biljett hos Cecilia Gussing krävs. Pris: 50 kronor

Österlenkryddor
Kerstin Persåkre ifrån Österlenkryddor kommer hit och berättar om kryddornas historia. Hon kommer att ha smakprover med sig, samt bjuda alla på lavendelsockerkaka. Det kommer att vara försäljning av kryddorna med bra rabatter till alla. Det går bra att betala med både kort och kontanter.

Julavslutning
Vi avslutar terminen med vår populära jullunch där allt står uppdukat på buffé. OBS! Förköp av biljett hos Cecilia Gussing krävs. Pris: 50 kronor