Tre gudstjänster med olika karaktär

För alla som vill minnas och hedra sina döda eller uppleva en stunds stillhet i sällskap med andra under Allhelgonahelgen firas tre olika gudstjänster i S:t Petri. Då kyrkan är stängd för renovering är helgens tre gudstjänster utlokaliserade till andra platser. Gudstjänsten på kyrkogården vid Gustav Adolfs torg får en stämningsfull musikalisk inramning av en brasskvartett, högmässan i församlingshuset har fokus på ‘Alla själars dag’ och minnesgudstjänsten i S:t Pauli kyrka firas till åminnelse av dem som dött under året.

Lördag 3 november kl 15.00
Gudstjänst i Allhelgonatid på Gamla Begravningsplatsen, G A Torg
Präst: Jessica Menzinsky; Diakon: Eva Blomdell
Brasskvartett under ledning av Carl Adam Landström

Söndag 4 november kl 11.00
Högmässa i S:t Petri församlingshus, Själbodgatan 4a
Präst: Tobias Berg; Diakon: Eva Blomdell
Organist: Ulla Olsson

Söndag 4 november kl 16.00
Minnesgudstjänst i S:t Pauli kyrka, Kungsgatan 17

I denna gudstjänst tänds dopljuset för dem som avlidit under året och för dem som sörjer.
Präster: Sofia Tunebro, Tobias Berg; Diakon: Eva Blomdell
Organist: Elisabet Landrup

SORGEGRUPP
Ibland kan man känna sig övergiven i sin sorg. I en sorgegrupp finns möjlighet att dela med sig av tankar och känslor till andra som är i samma situation. Höstens grupp träffas fyra tisdagar i november med start tisdag 6/11 kl 17-18.30.
Anmälan: Diakon Eva Blomdell 040-27 90 39 eller eva.blomdell@svenskakyrkan.se