Konfirmand i S:t Petri
Välkommen att vara konfirmand i S:t Petri kyrka, en av Malmös äldsta kyrkor. Tillsammans går vi på upptäcktsfärd i kyrkans skrymslen och torn, på Berlins gator och torg, bland livets frågor och funderingar.

Förträffar: Söndag den 1 mars, onsdag den 8 och torsdag den 9 april 2020
Studieresa: Berlin den 22–26 juni 2020
Konfirmation: 4 juli 2020 kl 11.00

Vill du veta mer?[email protected], 0703-78 90 45
Samtliga konfirmationsgrupper i Malmö pastorat

Ung i stan (har uppehåll under våren och startar igen hösten 2020)
I S:t Petri kyrka finns det en ungdomsgrupp med killar och tjejer från 15 år som träffas på torsdagskvällar. Vi börjar 18.30 med mässa i kyrkan och går sedan över till församlingshuset för att umgås, diskutera, fundera, utmanas och naturligtvis ha skoj! Vi brukar hålla på till ca 21.00.

Vill du vara med? Ring eller mejla Marie! Kontakt: församlingspedagog Marie Wetterlin, 040–27 90 54

Kraftstationen
I S:t Petri hittar du också Kraftstationen som är till för dig som är 16-25 år.
”I möten med andra blir vi till. När vi umgås i trygg gemenskap får vi möjlighet att bli sedda, bekräfta varandra och växa som människor. Du är välkommen som du är!”

Mötesplats måndagar kl 16.00–20.00
Välkommen till en mysig atmosfär där du kan fika, spela spel, läsa läxor, skapa i bild och musik, träffa vänner och bara vara. Du väljer själv om du vill stanna hela kvällen eller komma förbi en stund.

Samtalsmottagning
Kraftstationen erbjuder möjlighet till samtal med socionom eller präst. Det är upp till dig vad du vill eller har behov av att prata om. Vi lyssnar och samtalar under tystnadsplikt. Du behöver inte vara troende eller medlem i Svenska kyrkan. Samtalen är kostnadsfria. Det finns möjlighet till regelbunden kontakt under kortare eller längre tid. Tider på måndagar 16–17 och övriga vardagar 9–16.

Läs gärna mer om vad Kraftstationen är och kan vara för dig.

konfirmander4