Konfirmand i S:t Petri
Välkommen att vara konfirmand i S:t Petri kyrka, en av Malmös äldsta kyrkor. Tillsammans går vi på upptäcktsfärd i kyrkans skrymslen och torn, på Berlins gator och torg och bland livets frågor och funderingar.
Start: Söndag den 29 september 2019 kl 11.00 med anhörig
Dag och tid: 15 juni–3 juli 2020
Förträffar 2019: Torsdag den 17 oktober, fredag den 15 november
Förträffar 2020: Söndag den 1 mars, onsdag den 8 och torsdag den 9 april
Studieresa: Berlin den 22–26 juni 2020
Konfirmation: 4 juli 2020 kl 11.00
Vill du veta mer?[email protected], 0703-78 90 45
Samtliga konfirmationsgrupper i Malmö pastorat

Ung i stan
I S:t Petri kyrka finns det en ungdomsgrupp med killar och tjejer från 15 år som träffas på torsdagskvällar. Vi börjar 18.30 med mässa i kyrkan och går sedan över till församlingshuset för att umgås, diskutera, fundera, utmanas och naturligtvis ha skoj! Vi brukar hålla på till ca 21.00. Sista träffen för terminen blir 23 maj. Efter sommaruppehållet ses vi igen 29 augusti! Vill du vara med? Ring eller mejla Marie! Kontakt: församlingspedagog Marie Wetterlin, 040–27 90 54

Kraftstationen
I S:t Petri hittar du också Kraftstationen som är till för dig som är 16-25 år.
”I möten med andra blir vi till. När vi umgås i trygg gemenskap får vi möjlighet att bli sedda, bekräfta varandra och växa som människor. Du är välkommen som du är!”

Kraft har öppet på måndagar kl. 16.00-20.00
Välkommen till en mysig atmosfär där du kan fika, spela spel, läsa läxor, skapa i bild och musik, träffa vänner och bara vara. Vi bjuder på mellanmål som vi äter tillsammans kl.17.30.  Du väljer själv om du vill stanna hela kvällen eller bara komma förbi en stund.

Individuellt stöd
Kanske har du fastnat i jobbiga tankemönster eller vill ha en stöttande vuxen med dig på mötet med t.ex. Arbetsförmedlingen eller sjukvården? Du kan vända dig till Kraftstationen om du behöver någon att prata med eller annat stöd. Vi är vana att möta unga och utgår från dina behov.

Läs gärna mer om vad Kraftstationen är och kan vara för dig.

konfirmander4