Engagera dig ideellt – bli en del av S:ta Mariakyrkans volontärsbank

Att vara kyrka är något vi gör gemensamt. Att hjälpa till, kan vara en gåva som ger en medmänniska hopp. Man eller kvinna, ung eller gammal? Det spelar ingen roll. Det ideella engagemanget är ett ömsesidigt givande och tagande.

Uppdragen är oavlönade. Uppgifternas omfattning kan variera beroende på bl.a. hur mycket tid du kan avsätta. I dagsläget vet vi inte vilken verksamhet och hur många platser som kan erbjudas, då vi ständigt finslipar och justerar våra verksamheter utifrån förändringar och behov i samhället runt om i Malmö. Det kan röra sig om uppdrag under längre eller kortare perioder. Vi kan inte garantera att det finns ett uppdrag ledigt omgående, men genom att lämna in en spontanansökan vet vi om att du finns och att vi kan be om din hjälp när den behövs.

Ansök till S:ta Maria kyrkas volontärbank

Välkommen med din ansökan till S:ta Maria kyrkas volontärbank. Ansökan är inte bindande. Fyll i formuläret nedan. Föredrar du att lämna in en skriftlig ansökan finns ansökningsblanketter  att hämta i S:ta Maria kyrka.

S:ta Maria kyrkaAndra kyrkor inom Svenska kyrkan Malmö

Ange vilka svårigheter/hinder du har: