Få information om kommande gudstjänster

Sedan årsskiftet 2019/2020 finns kalendariet för gudstjänster inte längre i Sydsvenskan. Istället har du möjlighet att via webben, nyhetsbrev eller hemskickat kalendarium se en uppdaterad kalender för kyrkorna i Malmö.

Allt har sin tid och gudstjänstannonserna har länge fyllt ett viktigt syfte i att informera om kyrkornas verksamhet. Nu visar undersökningar att annonserna läses av en begränsad grupp människor och vi vill därför prioritera om, för att fler ska känna sig välkomna och ta del av vår verksamhet.

Du som besökare i kyrkorna har nu flera alternativ att välja mellan för att få information om kommande gudstjänster:

1. Prenumerera på vårt Nyhetsbrev! I april lanserar Svenska kyrkan Malmö ett digitalt nyhetsbrev. I det kan du läsa om allt som händer i kyrkorna i Malmö.

2. Regelbundet besöka vår hemsida för uppdaterad information kring vår verksamhet. Via vår startsida hitta du en länk till sidan Veckans gudstjänster. Här hittar du de gudstjänster som hålls i Malmös kyrkor den närmaste veckan. Vill du söka gudstjänster längre fram i tiden och för en specifik kyrka kan du gå in på Svenska kyrkan Malmös kalender. Där kan du själv söka och filtrera på det du är intresserad av.

Illustration av vit kyrka mot gul bakgrund

Appen Kyrkguiden

3. Ladda ner appen Kyrkguiden Den finns på App Store (iPhone) och på Google Play (Android). Appen har gul bakgrund med vit kyrka som bild. I appen hittar du hela kalendariet för Svenska kyrkan. Du kan välja att söka på den kyrka du vill se verksamheten i, söka på händelser nära den plats du befinner dig på, alternativt markera en eller flera kyrkor som ”favoriter” om du lätt vill komma åt dem på regelbunden basis. Du markerar dem som favorit genom att trycka på hjärtat upp i högra hörnet när du klickat dig in på kyrkan. Läs mer om Kyrkguiden

4. Ta ett utskrivet kalendarium när du besöker någon av våra kyrkor eller få det hemskickat till dig per post. I kalendariet hittar du verksamheten för kommande månad.
För utskick via post Uppge dina adress- och mejluppgifter, så skickar vi kostnadsfritt hem information varje vecka. Anmäl genom att ringa 040-27 90 00 eller att skicka ett mejl till kommun[email protected]

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på telefon: