Livets händelser

Förändringar på grund av coronaviruset

Observera att dop, vigsel och begravning är gudstjänster och räknas därför som offentliga sammankomster. Det innebär att endast 50 personer får vara närvarande i kyrkan, inklusive präst, musiker, begravningsentreprenör etc.

Har du bokat dop, vigsel eller begravning? Prästen kommer att ta kontakt med dig för att diskutera hur vi tillsammans kan lösa den rådande situationen på bästa sätt. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 040-27 90 00.

halla_vatten_dop

DOP

Vi välkomnar dig i Guds familj och tar emot dig med kärlek och förväntan. Med de orden välkomnas en ny medlem i Svenska kyrkan i samband med dopet. Dopet är en högtid som är förknippad med djup glädje. Detta oavsett om det är ett barn eller en vuxen som döps.

KONFIRMATION

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att bli konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar!

VIGSEL

Kärleken till en annan människa kan kännas som att snudda vid något himmelskt. Att gifta sig är en av de viktigaste händelserna i livet. En vigsel kan se ut på många olika sätt. Stort eller litet, det avgör ni.

BEGRAVNING

Det är inte bråttom. Som anhörig kan du befinna dig i ett chocktillstånd när ett dödsfall inträffat. Ett genomgående råd är att vänta med att planera. Det finns tid att landa.