Lunchmusik

sankt_petri_interios_kyrka

S:T PETRI KYRKA

Onsdagar kl 12.10

Sätt dig ned en stund i katedralen och lyssna till musiken som fyller valven. Varje onsdag finns det möjlighet att köpa en baguette och äta den medan musiken ljuder. Perfekt för dig som vill koppla av en stund under lunchen. Ibland använder vi vår storbildsskärm i koret så att man även kan se organisten spela. Efter lunchmusiken finns det fika och möjlighet att samtala med musikern. Önskemål om musik får gärna lämnas till organisten.

Under hösten hålls lunchkonserterna i S:t Petri församlingshus

S:t Petri kyrka håller stängt under hösten för renovering och därför hålls lunchmusiken i församlingssalen i S:t Petri församlingshus, Själbodgatan 4 a. Välkommen!

sankt_johannes_kyrka_fonster

S:T JOHANNES KYRKA

Torsdagar kl 12.10

Musikalisk kvart – orgelmusik med någon av organisterna Mats Hultkvist och Christian Schultze.

Musik på hemväg – onsdagar kl 17.30

Varva ner på din väg hem. Varje onsdag bjuder vi på ca 20 minuters orgelmusik med någon av organisterna Mats Hultkvist och Christian Schultze.