Orgelvisning

Gruppvisningar

De större orglarna i Malmö är vidunderliga instrument, men också fantastiska maskiner och grandiosa byggen. Det går bra att boka orgelvisning för en grupp, exempelvis:

• organister
  • skolklass
  • arbetskamraterna på firman
  • vännerna före festen.

Kyrkvandring

I Oxie kyrka har orgeln en roll i kyrkvandringen för skolklasser ”Oxie kyrka 1000 år”. Man vänder sig också till skolor och visar instrument i ämnet teknik.

Orgelskoj

Kirsebergs kyrka har plats för ytterligare några orgelever. Det görs även orgelvisningar för skolklasser, konfirmandgrupper och andra intresserade, samt ”Orgelskoj” i samband med öppet hus och andra större event.

Orgelgodis

På Tomasgården ordnas ”Orgel-godis” ett par gånger per termin. Då blir det orgelvisning med sång för barn i fem till sex-års åldern. Slutna visningar ges efter överenskommelse.

Orgeldrama

S:t Matteus kyrka ordnar ”Orgel-drama” för skolklasser, förskoleklasser, ettor och tvåor.

Är du intresserad av en visning? Kontaktuppgifter hittar du här bredvid.

Boka orgelvisning

Kirsebergskyrkan