Under några torsdagskvällar i sommar så grillas det vid kyrkan och du är självklart välkommen! Vi börjar kl. 18.30 i kyrkan med en enkel Taizéinspirerad mässa och fortsätter sedan med grill och underhållning.

• 27 juni – Allsång med Ola Hedén
  • 4 juli – Mundo Folk underhåller med spansk musik.
  • 11 juli – Hallonkvartetten spelar traditionella visor, finstämd svensk jazz och psalmer i nya arrangemang.
  • 29 augusti – Församlingsfest! Medarbetarna i Västra Skrävlinge står själva för underhållningen.

Under församlingsfesten 29 augusti blir det spel och lekar från 17:30 –  kom när ni vill. Mässa 18:30. Mingel ca: 19:15. Mat 19:30. Slut ca: 21:00 Anmäl dig gärna till Patricia Skog, så vi vet hur mycket mat vi behöver. Om du vill bidra till underhållningen med något (sång, dikt, tal eller annat), så säg det vid anmälan.