Är du hemma under sommaren och vill träffa andra att fika, leka och pyssla med?

Här finns tillfälle att låna kritor, hopprep, rockringar, och annat kul.  Under vecka 26 och 27, måndag till onsdag, kommer Västra Skrävlinge kyrka finnas i lokalen ”Varda” i Vänskapsparken på Ramels väg 41, Herrgården och du är välkommen!

Det är gratis att vara med och du får mellan klockan 10:00 och 13:00 låna saker att leka med! Detta är en del av satsningen ”Bästa sommaren”, som bjuder på aktiviteter under sommarveckorna i Vänskapsparken.

Viktigt att veta: Aktiviteterna som Västra Skrävlinge kyrka erbjuder är en öppen verksamhet, och innebär att personal eller personer på plats inte har ansvar för ditt barn när det gäller tillsyn eller passning, och begär därför heller inte in personuppgifter.

• Vecka 26: Måndag 24 juni, tisdag 25 juni, onsdag, 26 juni, mellan klockan 10:00-13:00
  • Vecka 27: Måndag 1 juli, tisdag 2 juli, onsdag 3 juli, mellan klockan 10:00 – 13:00

Adress: Ramels väg 41.