Just nu har vi uppehåll i vår vanliga verksamhet för att minska spridningen av Covid19. Därför är det stängt i Församlingshemmet.

Gudstjänst firar vi dock varje söndag kl 11. Morgonbön kl 08.30 på onsdagar samt Aftonbön i Taizeanda 18.30 på torsdagar. Kyrkklockorna kallar till middagsbön kl 12 varje veckodag (ibland med personal annars egen bön och ljuständning).

Kyrkorummet är öppet under dagtid i veckorna och i samband med gudstjänst på söndagar. Kom gärna in och tänd ljus och be.

Vi finns tillgängliga på telefon och mail. Tveka inte att höra av er om ni har frågor, vill att vi ber tillsammans, önskar samtal eller om du eller någon du vet kan behöva stöd på något sätt t.ex. hjälp med att handla.

Besök oss gärna på Instagram och Facebook. Där finns vi mer än någonsin! Vi lägger upp information, vi ber, sjunger och har andakter dagligen.

Guds välsignelse från arbetslaget i Västra Skrävlinge kyrka.

Telefonnummer till kyrkan:

• 0738-536083, Tua Sällström, arbetsledande präst