COVID-19 påverkar alla delar av samhället och vi måste alla ta vårt ansvar. Västra Skrävlinge kyrka anpassar därför verksamheten, av solidaritet till medmänniskan och för att minska denna spridning.

För kyrkan innebär det att vi inte längre bjuder in till gudstjänst i kyrkobyggnaden för allmänheten, men vi fortsätter självklart att fira gudstjänst men nu digitalt istället, i allra möjligaste mån. Så många gudstjänster som möjligt kommer fram till 1 juni att sändas via kyrkans Facebooksida och vi utannonserar tiderna innan (men det rör sig om ”de vanliga” tiderna). Vi postar också ut andakter och annat på vårt Instagram, @vskravlinge.

Hoppas att vi kan mötas i gudstjänstgemenskapen, men hemifrån. Det blir inte samma sak, men tillsammans kan vi skapa något fint.

Kyrkan är öppen för ljuständning och bön (med reservation för ändringar):

• Måndag 9-12
  • Tisdag-torsdag 9-15
  • Fredag 9-12
  • Söndagar 11-13

Vi nås också på telefon för dig som vill samtala med präst, diakon eller församlingspedagog. Ring 040-279220 så blir du hänvisad rätt.

Med önskan om en välsignad påsk!