Västra Skrävlinge kyrka

Barn och familj

Det händer en massa spännande saker i vår kyrka. Ingen av våra grupper kostar pengar att vara med i. Välkommen att prova på det som passar dig!

För mer info och kontakt: Annika Nilsson, församlingspedagog 040-279325.

Sång och lekcafé

För daglediga med barn 0-18 månader som vill dela gemenskap och träffas. På träffarna finns det tillfälle för fika, lek, samtal och sångstund.

Sångstund på Rosengårdsbiblioteket
Kom till Rosengårdsbiblioteket och sjung med oss. Vi har sångstunder för barn i åldern 0 – 6 år klockan 14:30.

Måndag 16 september
Måndag 7 oktober
Onsdag 6 november
Måndag 9 december

Mässa med tjocka släkten
Minst en söndag i månaden är det Mässa med Tjocka Släkten, klockan 11:00. Då är gudstjänsten särskilt anpassad för dig med spring i fötterna och stora frågor i huvudet. Efteråt bjuder vi på korv med bröd och soppa i församlingshemmet.

Måndag 1 september
Måndag 29 september (Änglamässa)
Onsdag 10 november
Måndag 1 december (första advent)

Barnkyrka

Vissa söndagar under terminen välkomnar vi särskilt barn till kyrkan och mässan kl.11.00. Vi går från kyrkan till församlingshemmet och pratar om söndagens tema utifrån barnens frågor och funderingar, och läser barnens bibel. Sedan gör vi något kreativt – pysslar, bakar eller leker något som fördjupar temat och vi går in i kyrkan igen, och ibland visar vi på något vi gjort eller övat på. När gudstjänsten är slut finns det korv med bröd särskilt till barnen, och fika för alla som vill.

Familjekvällar
Vi samlas till familjekväll i församlingshemmet på tisdagar i udda veckor klockan 16:30 – 18:30, för familjer med barn 0-14 år. Mat, lek, pyssel, gemenskap och andakt.

Hösten 2019
Höstlovet ingen familjekväll

Torsdagscafé
Torsdagar innebär fika och gemenskap för alla, klockan 13:00 – 15:00 i församlingsgården. Välkommen!

För dig som gillar att sjunga:
Kolla in vår barnkör och våra pop up-körer under fliken Musik.