Västra Skrävlinge kyrka

Barn & Familj

Barn & Familj

Det händer en massa spännande saker i vår kyrka. Ingen av våra grupper kostar pengar att vara med i. Välkommen att prova på det som passar dig!

För mer info och kontakt: Annika Nilsson, församlingspedagog 040-279325.

Vissa aktiviteter kan ha tagit uppehåll över sommaren. Se kalendariet för aktuella händelser i Västra Skrävlinge kyrka.

vastra_skravlinge_babycafe_forminskad

Sång och lekcafé 

Tillfälle att träffas för fika, lek, prat och gemenskap för vuxna med barn 0-18 månader i församlingshemmet mellan kl.10.00–12.00.

Sångstund på Rosengårdsbiblioteket
Kom till Rosengårdsbiblioteket och sjung med oss. Vi har sångstunder för barn i åldern 0 – 6 år kl. 14.30.

 

Mässa med tjocka släkten
En söndag i månaden är det Mässa med Tjocka Släkten, kl. 11.00. Då är gudstjänsten särskilt anpassad för dig med spring i fötterna och stora frågor i huvudet. Efteråt bjuder vi på korv med bröd och soppa i församlingshemmet.

img_20150302_190558-300x300

Barnkyrka

Vissa söndagar under terminen välkomnar vi särskilt barn till kyrkan och mässan kl.11.00. Vi går från kyrkan till församlingshemmet och pratar om söndagens tema utifrån barnens frågor och funderingar, och läser barnens bibel. Sedan gör vi något kreativt – pysslar, bakar eller leker något som fördjupar temat och vi går in i kyrkan igen, och ibland visar vi på något vi gjort eller övat på. När gudstjänsten är slut finns det korv med bröd särskilt till barnen, och fika för alla som vill.

Familjekvällar
Vi samlas till familjekväll i församlingshemmet på tisdagar i udda veckor kl 16.30- 18.30, för familjer med barn 0-14 år. Mat, lek, pyssel, gemenskap och andakt.

För dig som gillar att sjunga:
Kolla in vår barnkör och våra pop up-körer under fliken Musik.